Vad är i påsarna??

Den som kan gissa rätt får en längkning när jag berättar vad det är =)
Shopping


Kostade på mig lite onödiga men ändå nödvändiga saker idag. Dels detta men även två hudprodukter som jag ska visa er när jag fixat en bild på ALLA mina hudprodukter :)

Tänk hur mycket onödiga saker vi köper och BEHÖVER?I min godispåse
Nu ska jag träna bort godiset.. (A)


Måndag

Ojoj, jag ber så mycket om ursäkt läsare. Jag har varit så dålig på att uppdatera, men har haft så mycket att göra, så har inte hunnit.
Men i dag är det i alle fall skola, men det är halv dag så slutar halv 12. Ska då gå på A6 med mamma och kolla efter preset till mormor, som fyller på onsdag. Sen efter det ska jag åka till Hööks och kolla. Vill hitta ett nytt träns till Vicky och sen ett par nya vantar till mig. Funderar på att köpa en rumpvarmare. För jag fryser nästan häcken av mig är jag rider haha!

Så i dag kommer jag ha mycket för mig med, så får se hur bra jag är på att uppdatera i dag xD
Vad ska ni göra i dag??


Lilla söta Regina!!Zumba


Oj, gissa vad jag ska göra snart? ;)

Jag drar om en liten stund, tills dess hoppas jag att arbetet jag håller på med kan komma någonstans. 
En liten sommarbild


Försökte blanda ungefär fem sommarbilder för att göra en sommarbild. Det blev lite fail, men ändå ett lite coolt fail. Misslyckade verk kan ju faktiskt vara fint i andras ögon så jag valde att lägga in den på bloggen ändå. 

Jag känner mig väldigt tråkig idag, så jag lär inte berätta allt för mycket om min dag eftersom jag endast ska plugga.

Det var någon som var intresserad av vad jag använder för hudprodukter ;o Är ni andra det med?
För isåfall ska jag ta mig tid att fotografera dem, hehe. 


Söndag

Hej!
Nu är jag riktig vaken. Jag gick upp hur sängen vid halv 10. men det känns att nu har min hjärna vaknat 100%. Var uppe en gång innan i dag och det var vid 6, släppte ut mina små hästar. Så nu ska jag ta på mig kläder för stallet och gå ut och mocka och sen rida.

Vad ska ni göra i dag??
Lördagsmys
Hemma

Nu har jag kommit hem från pojkvännen. Vi blev inte borta så länge eftersom man bara kunde betala för parkering i 4 timmar. Men det gör inget, jag träffar honom snart igen och vi hade trevligt den stunden vi sågs. 

Nu ska jag börja försöka jobba med min praktik lite, jag är otroligt duktig på att skjuta upp det, så nu måste jag ta tag i det. Haha.


Jag idag.

Jag har en vana att få väldigt röda läppar på mina egobilder, som om jag bar läppstift. Men det gör jag inte, så försöker alltid ta bort en massa färg så det inte ska se ut som det, lol xDSå rörande


Tänk så mycket tankar det var när de spelade in denna!!Fika

Godmorgon! Jag vet att det typ är lunch för de flesta av er, men jag är precis nyvaken så jag säger godmorgon! :)

Idag så är inte så mycket planerat. Mina föräldrar är bjuda på fika hos min pojkväns föräldrar så vi ska dit (jag är med bjuden såklart) och fika! Vi lär stanna där ett tag eftersom våra föräldrar är så pratglada! men inte mig emot, för då kan jag vara med pojkvännen sålänge ! :)  Mysigt vah?


Gammal bild från nyår. Lördag

Hej!
Hur är det med er läsare i dag??

Med mig är det toppen. Hovslagarne är häsr just nu och skor hästarna. Äntligen! Senare i dag, klcoan 15.00, så ska jag och min syster in till Nässjö, vi har en fotbolls match vid 16.00 i dag. Så jag börjar bli lite nervös när jag tänker på det. Jag hoppas det går bra så jag inte gör bort mig. Det är fösta matchen jag ska spela med detta lag, jag bytte ju i år. Jag har bytt lite hit och dit faktiskt. Haha, jag trivs aldrig riktigt. Men detta lag är så bra alla är så välkomnade.
Innan jag ska i väg ska jag hinna åka till Fälth och lämna liten tack för hjälpen present! Tänkte jag skulle ta Vicky dit i så fall!


Min älskade Vicky, du är bäst i hela välden! <3<3


Fråga

Nu har jag kommit hem från Nässjö. Var där inne och köpte lite foder på Granngården.

En fråga har jag till er med häst eller foder häst.
Vad har ni för foder??

Jag har detta fodret =)
+Marabou Mango

Provsmakade den nya Marabou Mango. Men måste säga att den smakade inte något speciellt så lär inte köpa den igen. Men alltid kul att testa något nytt! :)


Palestina

Idag har jag typ praktik. men ändå finns det inte så mycket att göra, så jag tog lite sovmorgon och städade lite. Nu ska jag försöka sätta mig med praktiken, även om jag inte har en aning om var jag ska börja. 


Kolla jag hittade min gamla Palestinasjal! :D  Det var evigheter sen man använde den! Och jag vet att bilden ser helt skum ut, men jag lutar mig över skrivbordet, det är antagligen därför. 

Hursomhelst så ser ni, jag är klädd i linne och svara fleecebyxor. Dvs, mysoutfit. Så jag planerar att ha en slappdag och bara mysa framför datorn. Underbart!Namn: Maddi & Matilda
Bor: Jönköping
Ålder: Båda är 18år

bloglovin