Lonely Im Mr Lonely....

2011-04-17 @ 12:22:55


Godmorgon bloggen.
Jag är precis nyvaken, ska bara klä på mig joggingkläder och skor för att sedan gå ut och springa i solskenet. Känner mig lite ensam just nu när pojkvännen varit borta med polare och sin bror i två dagar. Vill inte skriva heller för jag vet att han är upptagen - därav min sorgliga ensamhet.

När jag kommit hem från joggingrundan ska jag dock ta med mig min kära kamera och fota vitsipporna som kommit nu! :)


Kommentarer
Postat av: my - mitt liv som 12åring!

hihi ok :)

Har du en lika fin dag som jag har ? :)

2011-04-17 @ 13:52:28
URL: http://mmysandra.blogg.se/
Postat av: Kattis

sv: haha hjälmhår är väl härligt!:) själv är jag så fåfängd att jag vägrar ha hjälm för att det förstör frisyren!:P tur att jag knappt cyklar!haha vad orättvist att du och brorsan fick mer att stå i för att storebror flyttade hemifrån...du får se till att du blir nästa som flyttar så du inte åker dit på att ta båda brödernas sysslor hemma!:PRoligt att du tycker det...alltid kul att man kan inspirera någon att träna och äta bra!:)En liten fråga, jag har en logga med väldigt dålig upplösning som jag skulle vilja trycka upp som reklam på ett par t-shirtar. men då måste jag ju ha mycket bättre upplösning...i dagsläget blir loggan ca 3x3 cm stor i 300 pixlar/inch...är du bra på sånt här? skulle du kunna hjälpa mig att få till loggan så den går att trycka på t-shirt?Förresten...såg att vitsipporna dykt upp även här!:DBlev nya löparskor igår och grillat till middag!:)

2011-04-17 @ 16:27:03
URL: http://stellaefoto.blogg.se/
Postat av: Kattis

sv: oj, då förstår jag om du använder hjälm! tänk att man ska behöva se nåt sånt för att inse vilka faror man utsätter sig för!Nämen visst, du får se till att du bär ut din egna sopor så snart som möjligt då!:) hur långt har brorsan din kvar på högskolan då?Men jag kanske kan skicka loggan till dig så får du bedömma själv? det är väldigt enkel design så den ska inte vara svår att rita om direkt...hihi då förväntar jag mig att det dyker upp bilder på små grodor här snart då!:)Jaa, längtar efter att få ta första turen med dom nya skorna!:) hmm efter 3 månader borde dom inte ge dig blåsor...köp nya nu!:D jag köpte dessa: http://www.stadium.se/sport/traning/loparskor/109391/nike-lunareclipse-w

2011-04-17 @ 17:34:41
URL: http://stellaefoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...