TeaterNU drar jag iväg på teater! Det är min kusin som är skådespelaren så.. :)
Vänner

Sitter och kollar på vänner och ska plugga lite inför stor projektrapport som ska lämnas in imon!
Om ni undrar varför jag är så osocial så är det för jag håller på med en ny, egen blogg. Och när jag har fått igång den lite så kommer ni få veta vad den heter. Men just nu har jag inte så mycket inspiration för att skriva då jag har för mycket plugg att göra.

 


Onsdag

Hej! Hur är det med alla??
Med mig är det toppen och sitter i skolan nu. Vi har rörligbild och vituella miljöer. Så i dag är det en okej dag.
Har mycket att göra i dag, ska vara i skolan då och vi halv 10 är det ett möte med alla som ska på balen. Sen när man kommer hem så ska hästarna hinna få mat och kommea ut på en ridtur och jag ska hinna med fotbolls träning. Ojoj hur ska jag hinna och så måste jag plugga med :P

Jaja jag få se hur det går..


07:23.. Det är alltid lika kul dagen innan skola börjar, för man kan aldrig sova på något sätt. 
Jag ligger alltid och tänker "det är skola imon, jag borde sova, annars blir jag trött" .. och det leder till att jag inte kan somna alls sen.

- Men det gör inget, för jag är rätt pigg nu ändå :-)

Idag ska jag shoppa underkläder och leta efter shorts och vårskor! Förhoppningsvis gymma lite med eller springa. Slutar dock sent idag så blir nog det andra alternativet. 
Vår

Fantastiskt väder idag! Låg ute och solade en stund, tog en powerwalk, käkade pizza i solen, låg bland vitsipporna och njöt av våren. Och nu ska jag spela datorspel med min pojkvän och hans bror. Livet är underbart!

Tyvärr börjar skolan imon igen.Önskar jag hade något djur eller modell att fota nu bland vitsipporna.


Dance the night awayJennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor
Onödigt snack


Bild från sommarstugan.

Gick och la mig vid halv tre imorse så känner mig lite seg - haha dumt gjort. Men det är endast en dag kvar på lovet så ville passa på att leva lite.

Sitter just nu och blir så frustrerad över dessa bloggare som provocerar och trycker upp brösten framför kameran och sminkar sig tills man inte ser vem det egentligen är. Och ni som känner mig vet ju att jag självklart måste fråga hur de tänker med tanke på att när de en dag vill söka jobb och arbetsgivaren söker på deras namn på internet och hittar deras blogg... ja, då ser nog arbetsgivaren mer av personen än han egentligen vill.

Aja, det är inte mitt liv, tycker bara det är synd att inte människor tänker på framtiden. 

Hursomhelst så ska jag tänka på min framtid, genom att gå ut och springa :) 

Ha en fantastisk dag! 


You are my dream, You are my life, you are my realityPåskägg

Kom precis hem från pojkvännen, hela hans familj (+brödernas flickvänner) var samlade och käkade god middag. Gött och god potatis. Blev riktigt överasskad när min pojkes bror delade ut påskägg och ett av äggen var till mig :) så för första gången någonsin så har jag fått två ägg fyllda med godis helt själv. Det är ju påsk, då får man gotta sig lite ;)


Ska smaska i mig lite nu ikväll <3


Dagens Outfit


Drar iväg på Påsklunch nu med hela pojkvännens familj. Är inte så påskigt klädd men glitter blev det i allafall. Ser ut såhär:Ha en bra dag!


Cause i might be bad but im perfectly good at itRihanna - S&MMin Påskhelg

Är hemma nu! =) Vi har haft strålande sol nu i sommarstugan i 2 dagar, vi har legat och solat och tydligen hade jag fått lite färg enligt familjen. 

Bjuder på lite bilder från sommarstugan:


Min resa hem


Jag hopas ni orkar läsa xD


Hemma Äntligen

Nu är jag hemma, hemma i "kalla" Sverige. Det är inte så kallt men det är kallare än LA xD
Flygresan var LÅNG. Få se om jag berätta historien, i så fall med ett video inlägg! Det är en lång historia, så det blir senare okej??

Vill ni höra historian??


Bild på helga gänget eller nästan alla!

Frågestund

Eftersom jag åker bort nu i någon dag så kör vi igång:Ställ hur många/hur privata frågor ni vill!

Sätt igång bara =)


Namn: Maddi & Matilda
Bor: Jönköping
Ålder: Båda är 18år

bloglovin